Eerste verkoop in De Acht Op Enka

Schitterend nieuws: het eerste landhuis in nieuwbouwplan De Acht Op Enka is verkocht! Deze week ondertekenden de kopers van bouwnummer 3 de overeenkomsten bij de makelaar. Namens het team van De Acht Op Enka: van harte proficiat aan de kopers!

Wilt u ook exclusief wonen aan de bosrand in Ede? Momenteel zijn er nog 3 luxe landhuizen beschikbaar! Bekijk voor verkoop en informatie deze website of neem direct contact op met Ditters Makelaars en Hypotheken, T 0318 65 76 57.

Proficiat, eerste kopers!

verkoop gestart!

De verkoop van de acht luxe vrijstaande landhuizen van De Acht Op Enka is gestart.

De Acht Op Enka is dé ideale plek om thuis te komen. Op een unieke, groene locatie, pal aan de bosrand, in de bijzondere nieuwbouwwijk OP ENKA, met het centrum van Ede en met alle voorzieningen binnen bereik, wordt het fantastisch wonen.

Vanaf heden is de uitgebreide verkoopdocumentatie van de landhuizen beschikbaar bij Ditters Makelaars. Kom aan tafel en ontdek hoe we met de vele indelingsvarianten, uitbreidingsopties én individueel design samen het huis van uw dromen realiseren.

Kom aan tafel!

Start verkoop 18 juni 2019

Op dinsdag 18 juni 2019 is het zover: de start verkoop van De Acht Op Enka! In De Acht Op Enka wordt het fantastisch wonen aan de bosrand in Ede. De acht luxe, vrijstaande landhuizen zijn ontworpen om uw woondromen uit te laten komen. Ontdek de mogelijkheden tijdens de start verkoop!

De start verkoop vindt plaats op het kantoor van Ditters Makelaars in Ede. U bent tussen 09.00 en 17.30 uur van harte welkom om u te laten informeren én om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen.

Heel graag tot dinsdag 18 juni a.s., ons team staat voor u klaar!

Start verkoop De Acht Op Enka

  • Dinsdag 18 juni 2019
  • Inloop van 09.00 tot 17.30 uur
  • Ditters Makelaars Ede | Stationsweg 89 | Ede

Kom naar de start verkoop op dinsdag 18 juni a.s.!

Nu in presale

Binnenkort start de verkoop van De Acht Op Enka. De voorbereidingen zijn in volle gang en met trots laten we u op deze website alvast de eerste schetsimpressies en -plattegronden van de luxe landhuizen zien.

Is uw interesse gewekt? De Acht Op Enka is in presale! Kom bij ons aan tafel en ontdek hoe we met de vele indelingsvarianten, uitbreidingsopties én individueel design samen het huis van uw dromen realiseren.

Maak een afspraak met de makelaar!