Luxe landhuizen

Heerlijk vrijstaand wonen, in een luxe landhuis, omgeven door groen. In De Acht Op Enka vindt u rust en ruimte. Niet alleen door de ligging aan de bosrand, maar juist ook dankzij de royale opzet van de landhuizen. Ontdek hoe de uitgekiende plattegronden u een bijzonder complete woning bieden!

Begane grond

U komt binnen via de markante entree aan de voorzijde en ervaart direct een heerlijk ruimtelijk gevoel met de vide, die in de hal vanaf de begane grond tot aan de verdieping reikt. In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet, de garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping, Vanuit de hal heeft u rechtstreeks toegang tot de riante woonkamer aan de achterzijde en tot de leefkeuken aan de voorzijde.

Opvallend is de schitterende ronde erker aan de voorzijde, die voor lekker veel ruimte en licht zorgt. Via de prachtige dubbel openslaande deuren in de zij- en achtergevel bereikt u de heerlijke tuin. Elk landhuis is daarbij voorzien van een grote, volledig geïsoleerde berging. Er kan tevens geparkeerd worden op de oprit.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De master bedroom is aan de voorzijde gesitueerd. Vanuit deze slaapkamer loopt u uw eigen badkamer in, welke voorzien is van een fijn ligbad en een dubbele wastafel. Op deze verdieping treft u een tweede badkamer met een grote inloopdouche en een wastafel. Ook is er een tweede separaat toilet.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze woonlaag vindt u de opstelplaatsen voor de technische installaties, alsmede voor de wasmachine en wasdroger. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt u tal van mogelijkheden. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld om te sporten of creëer een gamehoek!

De Acht Op Enka

  1. Uitgekiende plattegronden voor optimale licht- en ruimtebeleving.
  2. Schitterende entree voorzien van design lichtarmatuur.
  3. Standaard een woonoppervlakte van meer dan 200 m² gbo.
  4. Comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
  5. Afwerking met luxe sanitair van Villeroy & Boch en hoogwaardig tegelwerk.
  6. Extra hoge plafonds op de begane grond.
  7. Duurzaam, energiezuinig – EPC = 0 – én all-electric.
  8. Schitterende ligging aan de bosrand, met tal van voorzieningen binnen bereik.