Op Enka​

De luxe landhuizen van De Acht Op Enka zijn gelegen in de bijzondere nieuwbouwwijk OP ENKA. Ze zijn onderdeel van de groene woonbuurt De Bosrand, één van de vier karaktervolle buurten in deze schitterende wijk.

Als alleen het beste goed genoeg is

OP ENKA is gesitueerd op een historische locatie, vlakbij het centrum van Ede, tegen de rand van de Veluwe. Het is een bijzondere wijk, waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen, anderzijds zijn de kenmerken van de oude gebouwen zichtbaar. Samen vormen ze een schitterende compilatie.

In OP ENKA worden de komende jaren diverse nieuwbouwhuizen ontwikkeld en gebouwd. Er zijn al diverse nieuwbouwwoningen gerealiseerd en bewoond en de wijk wordt alleen maar mooier! De aandacht voor de openbare ruimte ervaart u door bijvoorbeeld de brede (achter)paden, de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de mooie hofjes en doorkijkjes. OP ENKA heeft een aangename sfeer.

Overigens is OP ENKA niet alleen mooi om te zien, maar ook gewoon echt een fijne plek om te wonen. Hier ziet u de monumenten van toen en loopt u zo het bos in, of stapt u op de trein. Winkels vindt u om de hoek en de stad is dichtbij. Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden. Dit is een wijk die zich op allerlei vlakken onderscheidt. Hier kunt u genieten van leven op een nieuw niveau.

Vier nieuwbouwbuurten met een eigen sfeer

De wijk is op te delen in vier verschillende woonbuurten, allemaal met hun eigen sfeer en smaak. De woningen in De Bosrand liggen praktisch in het bos. Hier zijn dus ook de luxe landhuizen van De Acht Op Enka gesitueerd. Woonbuurt De Hoven ligt rond Het Carré en tegen de rand van het bos. En dan zijn er nog de woonbuurten Het Carré OP ENKA en De Stationsbuurt.

Wonen in De Bosrand

De Bosrand is een uniek onderdeel van OP ENKA. Dit is de plek voor wie vrij wil wonen. Op ruime kavels, praktisch in het bos, in de unieke sfeer van de Veluwe. Daarvoor zorgen de majestueuze bomen en natuurlijke hoogteverschillen die in dit deelplan zorgvuldig behouden zijn. In De Bosrand vindt u veel groen, rust, afwisseling en privacy. Alle ingrediënten voor een prachtige woonomgeving. Kijk ook eens op www.enka-ede.nl!